Välkommen på BIO-PUB med Scandinavian CRO!

February 16, 2018 - Event

Välkommen på BIO-PUB med Scandinavian CRO!


Kvällens gäst: Enheten för Medicinteknik på Läkemedelsverket!

– En ny lagstiftning inom EU är antagen och har trätt i kraft. Den börjar tillämpas from maj 2020 för medicintekniska produkter – vad innebär det för din verksamhet?
Välkommen till Flustret den 26e april; vi bjuder tillsammans med Scandinavian CRO in till BIO-PUB med mat, mingel och information om de nya förordningarna för medicintekniska produkter!

Den nya lagstiftningen antogs av EU den 26 maj 2017 och har redan trätt i kraft. Den ska vara implementerad senast i maj 2020 respektive 2022. Det finns krav på att följa dessa förordningar för att få utveckla, marknadsföra och producera medicinteknisk utrustning inom EU. Under kvällen kommer vi att få lyssna på experter från enheten för medicinteknik på Läkemedelsverket och det finns även chans att ställa frågor både innan, vid registrering, och under kvällen!

Läs mer om den nya lagstiftningen på Läkemedelsverkets hemsida.

Kvällens värdar, Scandinavian CRO är en fullservice CRO som erbjuder olika tjänster för att planera, genomföra och analysera kliniska prövningar för både läkemedel och medicintekniska produkter. Om du vill boka in ett enskilt möte med Scandinavian CRO för att få direkt feed-back på just din fråga går det bra att föranmäla det med ett mail till: sara.ceder@connectsverige.se

När: 26 april 17:30, registrering och fördrink från 17.00
Var: Flustret, Flustergränd 5, Uppsala
Vad: Medicinteknik och mingel! Buffé serveras efter föreläsningsprogrammet

Registrera dig här senast 19 april

Välkommen!

/Scandinavian CRO, Connect Uppsala och Uppsala BIO

 

« Back