Join the team

Are you looking for a workplace that understands the value of its staff, values and corporate culture? Are you looking for a career in clinical research where you have the opportunity to participate in the development of new medications and treatments for patients in need?

We are always looking for talented, experienced and motivated people to strengthen our team at Scandinavian CRO.

If there are no current vacancies, please feel free to submit an open application.

 

We look forward to hearing from you!

Senior Clinical Project Managers

Scandinavian CRO söker Senior Clinical Project Manager med placering i Uppsala

Som Clinical Project Manager arbetar du på stort bredd av uppgifter inom en klinisk prövning, allt från att utarbeta kliniska strategier, skriva kliniska studieprotokoll, studierapporter och andra studierelaterade dokument, sammanställa klinisk dokumentation till myndighet och besvara frågor från myndigheter, koordinering av studieteam, till uppföljning/rapportering av studiebudget/tidsplan.

Studierna spänner från akademiska projekt till internationella multicenterstudier. Du kommer även att vara delaktig och aktiv i utvecklingen av interna rutiner och processer, medverka vid utbildningar inom kliniskt prövningsarbete samt delta i audits/inspektioner.

Vi vänder oss till dig som har högskoleexamen i biologi, farmaci, eller medicin och har lång och bred erfarenhet av kliniska prövningar med god kunskap i Good Clinical Practice.
Önskvärt med erfarenhet från alla delar av den kliniska prövningsprocessen inklusive protokollsutveckling, rapportskrivning och sammanställning av den kliniska delen av ett regulatoriskt inskick, liksom erfarenhet av att upphandla och samarbeta med CRO samt att driva kliniska prövningar internationellt.
Du är en noggrann och strukturerad person med god organisationsförmåga som trivs med en samordnande och projektledande roll och har en egen stark drivkraft att nå goda resultat. Du har gärna ett självständigt ansvar men trivs med att vara del av ett team som arbetar mot ett gemensamt mål.
Då SCRO har många internationella kontakter måste du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
För mer information och ev frågor kontakta , Marie Wiklander, Clinical Operation Manager,  018-100 550 (växel). Skicka ditt CV med ett personligt brev till career@scro.se eller ring: 018-100550.